Werken bij WAAK is WOW

Stages en studentenjobs

Bij WAAK kun je je carrière starten terwijl je nog student bent. Een stage of studentenjob bij WAAK is een geweldige kans om te leren en verder te groeien.

Stageplaatsen

Elk schooljaar doen een 50-tal stagiairs hun stage in één van onze afdelingen. Een aantal van hen start later zelfs op als een nieuwe collega bij WAAK! Heb je interesse in een stageplaats, neem dan contact met ons op via studenten@waak.be

Studentenjobs 

Een studentenjob bij WAAK is een verrijkende ervaring. Je gaat aan de slag tussen onze eigen medewerkers en je kunt kiezen uit verschillende afdelingen. Elk jaar zijn er zo'n 250 studenten aan de slag in WAAK. 

  • Je kan als student aan de slag tijdens de zomervakantie. We hebben studentenjobs beschikbaar in verschillende afdelingen: Kabelassemblage, Metaalassemblage, Groendienst, Plantenkwekerij of op de productievloer bij één van onze klanten. Inschrijven voor de zomervakantie kan via deze link.
     
  • Of misschien heb je wel een lesvrije dag die je wilt invullen met een job. Ook dat is mogelijk! In de afdeling Kabelassemblage kan je aan de slag voor één of meerdere (halve) dagen per week doorheen het schooljaar. Voorwaarde: je moet minstens 15 volle of 30 halve dagen kunnen werken in de loop van het schooljaar. We zoeken studenten voor elke dag in de week, niet enkel op woensdag of vrijdag. Interesse? Neem contact met ons via studenten@waak.be 
WAAK - Magali De Smedt
Meer weten over een studentenjob of stage bij WAAK?
Neem gerust contact met me op!
Magali de Smedt
R&S Officer